منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

English
کنتاکتور خازنی

کنتاکتور خازنی

کنتاکتور خازنی

کنتاکتور خازنی

برای کنترل و محدود نمودن جریان لحظه ای قطع یا وصل  خازن ها از کنتاکتور خازنی استفاده می شود زیرا در این زمان جریان زیادی از کنتاکت های قدرت کنتاکتور می گذرد که باعث بوجود آمدن جرقه در کنتاکت ها و درنتیجه آسیب دیدن آن ها می گردد  جهت محدود نمودن جریان لحظه ای وصل کنتاکتور از کنتاکت های کمکی به همراه سیم های روکشدار فنر مانند که در بالای کنتاکتور نصب می گردد استفاده می شود . جریان اضافی در لحظه وصل شدن کنتاکتور از این کنتاکت های کمکی عبور می نماید و این کنتاکت ها توسط مقاومت هایی که در آن ها تعبیه شده است جریان را محدود و باعث شارژ اولیه خازن می شوند . درصورتی که جریان کنترل و محدود نگردد در لحظه اول وصل شدن کنتاکتور جریان زیادی وارد خازن می شود که به آن شوک وارد نموده که همین امر سبب کاهش طول عمر خازن می گردد . باتوجه به اینکه از این کنتاکتورها جهت اتصال خازن ها به برق شبکه استفاده می شود به آن ها کنتکتور خازنی گفته می شود .

برای آشنایی بیشتر با کنتاکتور مطلب زیر را مطالعه فرمایید .

 

جریان لحظه ای به هنگام وصل نمودن خازن می تواند تا ۱۰۰برابر جریان نامی بانک خازن باشد که در زمان ۵ می لی ثانیه و در فرکانس ۱ تا ۴khHz به خازن ها وارد می شود که باید توسط کنتاکت های کمکی کنتاکتور خازنی میرایی سازی شود تا از آسیب رساندن به بانک خازن جلوگیری شود .

کنتاکت های کمکی و سریع کنتاکتور خازنی

کنتاکت های کمکی و سریع کنتاکتور خازنی

نحوه عملکرد کنتاکتور خازنی :

زمانی که کنتاکتور برای وصل شدن تحریک می شود کنتاکت های سریع یا FAST چند میلی ثانیه زودتر از کنتاکت های قدرت بسته می شوند و مقاومت بزرگ این کنتاکت ها جریان هجومی را میرا نموده و سپس کنتاکت های اصلی بسته می شوند .

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه ۰ / ۵٫ تعداد رای : ۰

اولین نفر باشید که به این نوشته رای می دهید

مدیر وب‌سایت
ما در تیم تولید محتوای کنترل سازان در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی و محصولات در تجهیزات صنعتی را تهیه کنیم. جهت مشاوره و سفارش محصول می توانید با ما در ارتباط باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *