منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

English
سیستم توزین

سیستم توزین

لودسل

در سیستم های صنعتی امروزی باتوجه به بالا رفتن میزان تولید و همچنین نیاز به کیفیت و دقت بیشتر در محصولات و خروجی نهایی ناگزیر به استفاده از سیستم های اندازه گیری وزن می باشیم . در گذشته از روش های مختلفی برای اندازه گیری وزن و یا تخمین حجم و یا وزن مورد نظر استفاده می شد که برای نمومه می توان به ترازوهای مکانیکی و یا سیستم های کنتوری برای اندازه گیری حجم مایع مورد نظر استفاده می شد . و گاها با اندازه گیری زمان بارگیری متریال مورد نظر اقدام به تخمین مقدار آن می نمودند به این صورت که با اندازه گیری  مقدار متریال خارج شده در یک زمان خاص در دفعات بعدی برای بارگیری شیر یا دریچه بارگیری متریال مورد نظر را به همان زمان مورد نظر باز می گذارند .

لودسل یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده باسکول می باشد که یک سنسور الکترونیکی است که مقدار نیرو و فشار وارد شده بر آن توسط مداری که در داخل آن می باشد به ولتاژی متغییر و با رفتار مشخص در خروجی تبدیل شده که می توان با یک مدولاتور آن را به واحد های مختلفی از وزن تبدیل نمود و در سیستم کنترلی استفاده کرد .

لودسل یک سنسور الکترونیکی می باشد که از حسگرهای مقاومتی – تنش سنج ساخته شده است که به صورت یک پل وتستون به هم متصل شده انده و با وارد نمودن فشار به یک لودسل در حقیقت ما اقدام به اعمال نیرو به این وتستون می نماییم که منجر به تغییر مقدار مقاومت این حسگرها می شود

در یک سیستم توزین فشار و یا نیروی جسم مورد نظر به لودسل ها وارد می شود و خروجی لودسل که ولتاژی متغییر است غالبا توسط تجهیزات کنترلی قابل فهم نیست پس در این میان به یک مدولاتور نیاز داریم که خروجی لودسل ها را به یک عدد تبدیل نموده و یا …. .

این جریان خطی در نمایشگر با توجه به اینکه یک رفتار خطی دارد در نمایشگر می توان آن را توسط یک مدار الکترونیکی به صورت دونقطه ای کالیبره نمود به صورتی که با خالی شدن ظرف باسکول عدد صفر را برای ما نشان دهد و زمانیکه وزنی به باسکول اعمال شود مقدار آن را به نمایش بگذارد .

سیستم بارگیری دینامیک زمانی استفاده می شود که نیاز به توزین پیوسته مواد مورد نظر باشد که معمولا از نوار نقاله برای اجرای این سیستم توزین استفاده می شود و اپراتور به صورت آنی مقدار موادی که بر روی نوار نقاله قرار دارد را می تواند کنترل نماید و به این صورت با در نظر گرفتن پارامتر زمان می توان مقدار دبی خروجی را بدست آورد و یا آن را کنترل نمود .

در سیستم توزین نواری که با نام Belt Weigher مشخص می شود تنها یک فریم تعلیق است که بر روی نوارهای حامل مواد نصب و راه اندازی می گردد و هیچ گونه کنترلی در ارتباط با سرعت و حجم مواد عبوری از روی نوار را انجام نداده و تنها مجموع مواد عبوری در ساعت و یا در یک شیفت کاری و یا … را نشان می دهد.

در سیستم های استاتیک همان طور که از نامش پیداست و بر خلاف سیستم های دینامیک عملیات توزین نمودن مواد یا جسم مورد نظر در یک مخزن یا ظرف ثابت انجام می پذیرد و پس از انجام پروسه بارگیری در ظرف و توزین ، باسکول خالی می گردد و مجددا برای بارگیری سیکل بعدی آماده می شود .

سیستم های مولتی بچینگ در صنایعی مانند صنعت لاستیک، روغن های صنعتی و … اشاره نمود که به نوعی کلیه سیلوهای کنار هم در حین پر و خالی شدن با هم مرتبط باشند که با این سیستم گامی مهم در راستای کنترل اتوماتیک مواد مختلف برداشته می شود و به راحتی کل پروسه تولید در دست اپراتور سیستم قرار خواهد گرفت.

ظرفیت هر لودسل باتوجه به نوع و شکل هر باسکول ، ضریب اطمینانی که از سیستم انتظار داریم و تعداد لودسل هایی که می توانیم و یا مجبوریم در سیستم استفاده کنیم تعیین می گردد .

تعداد لودسل در سیستم های توزین مختلف متفاوت می باشد. معمولا در ترازوهای با ابعاد کفه کم از یک لودسل در مرکز صفحه و در باسکول ها و باسکولت های با ابعاد زیاد از تعداد ۴ لودسل( ۶ تا ۸ لودسل) در گوشه های صفحه و بصورت متقارن استفاده می گردد.

برای توزین مخازن، سیلو ها و هاپرها ، معمولا از ۳ لودسل با زاویه ۱۲۰ درجه و یا ۴ لودسل با زاویه ۹۰ استفاده می گردد.