رگولاتور بانک خازنی - کنترل میکرز
فروشگاه

رگولاتور بانک خازنی

از جمله تجهیزات تابلوی بانک خازنی رگلاتور است .این دستگاه بر اساس ضریب توان شبکه تشخیص میدهد چه مقدار خازن باید به مدار وصل شود تا ضریب توان مطلوب به دست آید.

حتما شما هم شنیده اید که رگولاتور خازنی یکی از قطعاتی است که در بانک های خازنی استفاده می شوند و مانند یک مدیر متفکر در آن ها عمل می کند

اما در واقعیت نقش این تجهیز در بانک خازنی چیست و چرا از آن استفاده می شود؟

رگولاتورهای خازنی مدل های مختلفی دارند که اگر برای شما هم آشنایی با آن ها جذاب است،
ادامه این مطلب را از دست ندهید.

1# رگولاتور خازنی چیست؟

بعد از اینکه رگولاتورها ساخته شدند، پیشرفت زیادی در صنایع و علوم مختلف دیده شد که بسیاری از پیشرفت ها در حتی در علم پزشکی نیز دیده شد. رگولاتورها کاربردهای زیادی دارند که همین امر باعث شده تا در دستگاه های مختلفی استفاده شوند.

رگولاتور خازنی یک قطعه بسیار مهم است که می تواند مانند یک تصمیم گیرنده در بانک های خازنی عمل کند. این رگولاتور مانند انسان عمل کرده و در مواقع حساس بهترین تصمیم ها را می گیرد.

این قطعه بسیار باهوش ساختاری الکترونیکی و میکروپروسسوری دارد که باعث می شود تمام دستورات و فرمان های قطع و یا وصل کردن پله های خازنی را نیز بر عهده داشته باشد.

هر رگولاتور نیاز به یک کنتاکتور برای ارسال دستور و دریافت جواب دارد. بنابراین یک بانک خازنی نیز برای اینکه بتواند تعادل و هماهنگی را در سیستم خود حفظ کند، نیاز به یک کنتاکتور برای رگولاتور دارد.

این دو قطعه را می توان از مهم ترین قطعات بانک های خازنی نام برد. همچنین یکی دیگر از دلایل وجود رگولاتور، حفاظت از بانک های خازنی است. رگولاتورها زمانی که اقدام به ارسال دستور می کنند این امکان وجود دارد که اختلالاتی درون بانک خازنی به وجود بیاید اما رگولاتور با قدرت محاسباتی و مدیریتی که دارد، به سادگی می تواند وظیفه حفاظتی خود را انجام دهد.

رگولاتورها انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هستند و در ادامه مطلب برخی از انواع آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

2# مدل های رگولاتور خازنی

یکی از تجهیزاتی که رگولاتور خازنی (Reactive Power regulation) در آن ها کاربردهای زیادی دارند، تابلوهای برق هستند.

 

زمانی که مهندسان تابلوهای برق را طراحی می کنند، قطعات مختلفی را در آن استفاده کرده تا کارایی لازم را داشته باشند و یکی از این قطعات کاربردی، رگولاتورها هستند.

برای طراحی شما باید بدانید در بانک های خازنی از چه مدل رگولاتوری استفاده می شود تا بدانید که چطور کار می کنند.

به طور کلی می توان گفت که رگولاتور خازنی یک از قدیمی ترین قطعاتی است که در بانک های خازنی استفاده می شود و وجود آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

بنابراین باید اطلاعات کافی از مدل های رگولاتور داشته باشد که در ادامه این مطلب انواع آن ها را معرفی می کنیم.

1-2# رگولاتورهای سوپر پی اف آر 06/ پی اف آر 12 (Super PFR 06/PFR 12)

 

این مدل رگولاتور خازنی را می توان جدیدترین رگولاتوری نام برد که اخیرا ساخته شده است. طراحی این قطعه با ظرافت بالایی انجام شده و بسیار منحصر به فرد است.

بعد از یک بار استفاده از آن متوجه می شوید که رابط کاربری بسیار خوب و ساده ای دارد و کار با آن را می توان خیلی راحت یاد گرفت.

با استفاده از این رگولاتور می توان سیستم را به خوبی کنترل کرد و همه چیز را در حالت تعادل نگه داشت.

این رگولاتورها به شما این امکان را می دهند که در هر زمان که نیاز بود، اقدام به قطع و وصل کردن پله های خازنی کنید و این کار را با نظم کامل انجام دهید.

این رگولاتور از بخش های مختلفی تشکیل شده است که از آن ها می توان به تنظیمات دستی و اتوماتیک، خروجی آلارم، سیستم (FCP)، اندازه گیر دما، مدیریت و تنظیمات کاملا دیجیتالی اشاره کرد.

همچنین بخش هایی مهم دیگر نیز محاسبه گرها و نمایشگرها هستند که اطلاعات را به شما می رسانند. این اطلاعات می تواند در پارامترهای مختلف و پله های خازنی متصل باشد. در برخی مواقع نیز با توجه به تنظیمات مورد نظر شما مقادیر موثر جریان و ولتاژ را نیز محاسبه می کنند.

از مشخصات این مدل رگولاتورها می توان به ولتاژ تغذیه با 400 ولت، درجه حفاظتی 40 IP و خروجی دستگاه با قدرت (250 V, 10 A, AC1) اشاره کرد.

2-2# رگولاتور خازنی لاواتو (LOVATO)

 

دیگر رگولاتوری که بسیار معروف بوده و ویژگی های زیادی دارند، رگولاتور لاواتو است. این نوع رگولاتورها اغلب برای اصلاح ضریب قدرت در مدارهای الکتریکی مورد استفاده قرار گرفته و این کار را بسیار دقیق و بی نقص انجام می دهند.

اگر کمی با این رگولاتور آشنا باشید، می دانید با استفاده از آن می توان مقدار خازن ها در شبکه الکتریکی را تعیین کرد. رگولاتور خازنی لاواتو کمی متفاوت با دیگر رگولاتورها است. این رگولاتور دارای نمایشگر سه رقمی بوده که اعداد را نشان می دهند.

قابلیت کنترل ضریب توان میکروپروسسوری را دارند و دارای دو رله بوده که قابل برنامه ریزی هستند. همچنین این رگولاتور دارای یک یا دو پورت سریالی است که با استفاده از آن می تواند سیستم ها را از این طریق تنظیم و تست کند.

توجه کنید که در زمان تنظیم رگولاتورهای بانک خازنی، ولتاژی که توسط سازنده رگولاتور ساخته شده است باید با ولتاژی که در شبکه جریان دارد، یکسان باشد.

در غیر این صورت این امکان وجود دارد که در عملکرد سیستم اختلالاتی به وجود بیاید که رفع آن زمان بر باشد.  در نظر داشته باشید که ترانسفورماتورهای جریان برق که برای تغذیه رگولاتور مورد استفاده قرار می گیرند باید به ورودی اصلی برق متصل شوند تا بتوانند جریان خازن و جریان بار را به صورت همزمان اندازه گیری کنند. در صورتی که ترانسفورماتورهای جریان برق به ورودی اصلی متصل نشوند این کار انجام نمی شود.

سخن پایانی

در این مطلب رگولاتور خازنی و مدل های مختلف آن را به شما عزیزان معرفی کردیم. سعی کنید در انتخاب رگولاتور خازنی خود بیش ترین دقت را داشته باشید زیرا عملکرد هر کدام از آن ها با یکدیگر متفاوت است و می تواند در عملکرد تجهیزی که قصد استفاده از آن را دارید، تأثیر زیادی داشته باشد.

بهتر است بهترین نوع آن ها را در زمان خرید انتخاب کنید که دوام بیشتری نیز داشته باشند. به طور کلی رگولاتورها قطعاتی هستند که ما خیلی کم آن ها را می بینیم اما تاثیر زیادی در عملکرد وسایل برقی دارند که از آن ها استفاده می کنیم.

 

همچنین بخوانید :

برچسب ها
برچسب ها : هیچ
تاریخ انتشار :
سوالی دارید؟

درصورتیکه درباره این موضوع سوالی دارید و یا قصد تهیه محصول را دارید می توانید با ما در ارتباط باشید سوال دارم

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام کنترل سازان عضو شوید

آخرین مطالب ارسالی)
آخرین مطالب ارسالی

نوشتن نظر


 
 

دومین حرف کلمه putbrv چیست?